Kurs

Avansert pust

”Gi meg makten til å produsere feber, så vil jeg kunne kurere all sykdom” – Parmenides, Hellas, 500 f.Kr.

Du lærer hvordan pusten kan øke kjernetemperaturen opp mot febernivåer. Noe som i fravær av sykdom bare er ren og intens velvære. Dette er en helt spesiell funksjon ved pusten som i buddhistiske, tantriske og taoistiske tradisjoner har blitt holdt svært hemmelig. Med nyere forståelse av anatomi har pusteteknikkene blitt modernisert og tilpasset vestlig kultur. Resultatene er de samme. Fenomenet av varme som bygges opp internt i magere/hofte regionen er svært tiltrekkende og tilfredsstillende.

Pris 1800,- Sted: Verkstedet Klinikk, Oslo

Klikk her for påmelding

Påmelding er bindende.

Diafragma trening

Lær øvelser for å bevege og utvikle difragma; hovedpustemuskelen og den mest oversette og undervurderte av alle muskler i kroppen. Lær å bruke diafragma til å åpne pusten, øke lungekapsitet, frigjøre alle begrensninger i brystkassens  bindevev og muskelspenninger, og opplev den vitaliteten som finnes der latent. En sterk og beveglig diafragma legger grunnlaget for alle andre pusteøvelser.

Pris: 900 Sted: Verkstedet Klinikk, Oslo

Klikk her for påmelding

Påmelding er bindende.

Ryggradsmeditasjon

Meditasjon er i seg selv smertestillende, men likevel opplever mange at ubehag i nakke og ryggrad begrenser meditasjonen. Med denne meditasjonsmetoden lærer du en intelligent måte å bruke ryggraden til å fjerne ubehag og smerter, og samtidig utvikle og fordype meditasjonen. Ved hjelp av mikrobevegelser og elegant utnyttelse av potensialet som oppstår mellom spenning og avspenning kan du surfe uhindret og uanstreng inn i meditasjonsopplevelsen.

Ny dato kommer.Pris: 900,- Sted: Verkstedet Klinikk, Oslo

Klikk her for påmelding

Påmelding er bindende.

åpen kropp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s