Om Marius

Marius Blomstervik er utdannet innen Verkstedet Bodywork System hos Michael Jansson, med spesiell interesse for Strukturell Integrering, Percussor og ligamentbehandling. Han har etablert Verkstedet Breathing System med inspirasjon fra unike meditasjon- og pusteteknikker som inkluderer bl.a. HRV-opptrening av nervesystemet og David Verdesis HPRD (Human Potential Research and Development).

profilbilde2013Han holder også jevnlig kurs i Qigong for ryggen, en asiatisk tradisjon for opptrening og vedlikehold av ryggradens helse, og Verkstedet Breathing System puste- og meditasjonsteknikker på Verkstedet Klinikk og hos Elysions meditasjonskole og reatreater. Hans drivkraft til å holde kurs ligger i å tilby teknikker og metoder som er praktiske og selvforklarende, som står selvstendig og uavhengig av religiøsitet og dogmer, lar seg forklare vitenskapelig og samtidig bevarer en dyp respekt for elgamle tradisjoner som buddhisme, tantrisisme og taoisme.

Med en umettelig tørst etter ny kunnskap om menneskekroppens iboende muligheter for helse og regenerering, bakgrunn i materialvitenskapelig utdannelse på Universitetet i Oslo, research ansvarlig hos Supernature AS, en av norges største leverandører av supermat, Medisin Grunnfag på Helsehøyskolen(tidl. Ecefalon), og Muskel- og Leddterapeut utdannelse hos AFPT, har Marius en unik og bred kunnskapsplattform som gjør hans behandlinger til en spennende og lærerik opplevelse.

Ta kontakt her.

Behandlingene foregår på Verkstedet Klinikk, Inkognitogata 31, Oslo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s