How to make stress your friend

Spennende perspektiv på stress. Nevner at de som trodde at stress var farlig, hadde større sjanse for å dø av det. De som trodde stress ikke var farlig, hadde samme dødelighet som alle andre. Å vite hva stress er kan redde liv. Så neste gang du opplever stress, vit at «dette er kroppen min som hjelper meg å løfte energien til det nivået jeg trenger for å løse problemet», som hun sier i foredaget. Men gi også kroppen mulighet til å ta seg ned noen nivåer igjen når stresset er ferdig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s