Alterations in Cortical and Cerebellar Motor Processing in Subclinical Neck Pain Patients Following Spinal Manipulation.

Interessant studie som nevner at personer med kronisk smerte (i nakken) får endret aktivitet i lillehjernen, som styrer våre bevegelsesmønstre. Med manipulering etterfulgt av 20 minutter motorisk trening blir lillehjernens aktivitet lik de som ikke har smerte. Studien nevner manipulering av ryggraden, men sannsynligvis vil også percussor eller en hvilken som helst annen behandling gi samme effekten.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24035521

Subclinical neck pain patients have altered CBI when compared with healthy controls, and spinal manipulation before a motor sequence learning task changes the CBI pattern to one similar to healthy controls.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s