Significance of End-Tidal Pco2 Response to Exercise and Its Relation to Functional Capacity in Patients With Chronic Heart Failure

Denen Studien forteller mye om hvordan CO2 forholder seg i trening, og viser med bilder hvordan de med hjerteproblemer har en mye lavere CO2 i utgangspunktet og en dårligere toleranse for økningen, selv når CO2 nivået er langt under normalnivåer likevel.

Viser også hvordan økt CO2 gir en økt opptak av oksygen.

http://journal.publications.chestnet.org/article.aspx?articleid=1079553

It has been shown that P(a-ET)co2 goes from + 2.5 mm Hg at rest to − 4 mm Hg during heavy exercise in normal subjects.,6 The result of the present study, which shows that P(a-ET)co2 goes from+ 2.4 ± 2.3 mm Hg at rest to − 5.3 ± 3.3 mm Hg at peak exercise in control subjects, is comparable to previous studies.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s